Hanke koostamisel on väga oluline anda tulevasele töövõtjale kogu vajalik teave hanke kohta. Mida täpsem teave on, seda täpsemini suudab töövõtja oma kulu arvutada.

Töövõtja nõutav teave võib olla täiesti erinev. See võib olla: video või fotod objektist, joonised, objekti dokumentatsioon ja spetsifikatsioon, nõuded materjalidele ja palju muud.

Materjalide lisamiseks Lushofi teenuse ostule on dokumentide lisamiseks mitu võimalust:

lingi lisamine pilvemälu kausta;
toimikute lisamine otse ehitushankele.

Püüame neist kahest meetodist lähemalt aru saada artiklis.🕵️‍♂️

Linkide lisamine failidele

Siin on kõik lihtne. Saate luua projekti kausta mis tahes pilvemälus. Pange sinna kõik vajalikud failid, videod, pildid jne.

Siin on suurimad ja populaarseimad pilvehoidlad: Dropbox, Google One, Mega, Yandex.Disk, OneDrive, Mail.Ru Cloud, iCloud, Box, IDrive, pCloud.

Kui pakkumise dokumentide ja failidega kaust on valmis, kopeerige link sellesse kausta.

Pange tähele, et juurdepääs lingi kaudu peab olema lubatud materjalidega kausta seadetes.

Ja kleepige pakkumise loomisel link väljale „Link dokumentatsioonile”.

Linkide lisamine failidele

Hanke alguses on see link kõigile töövõtjatele kättesaadav, nad saavad sellel klõpsata ja hankedokumentidega tutvuda.

Hankefailide üleslaadimine

Üleslaadimine

Järgmine meetod sobib juhul, kui peate pakkumisele lisama väikese arvu dokumente ja väikeseid faile.

Selleks klõpsake pärast kogu vajaliku pakkumisteabe täitmist nuppu "Minge dokumentide üleslaadimiseks" ja jätkake hanke loomise järgmises etapis - failide üleslaadimine.

Üleslaadimine

Klõpsake või lohistage vajalikud dokumendid faili üleslaadimise väljale. Faile hakatakse kohe üles laadima.

Piirangud

Ostuteenuse turvalisuse huvides on allalaadimiseks lubatud ainult turvalises vormingus failid.

Список расширений файлов доступных к загрузке: xsl, xslt, pdf, doc, dot, docx, dotx, odc, otc, odb, odf, odft, odg, otg, odi, oti, odp, otp, ods, ots, odt, odm, ott, oth, xls, xlsx, xlsm, xlt, xltm, xltx, ppsx, sldx, ppt, pptx, pps, pot, potx, dwg, txt, text, rtf, csv, tsv, psd, 3g2, h261, h263, h264, jpgv, jpm, jpgm, mj2, mjp2, mp4v, mpg4, mpg, mpe, m1v, ogv, qt, uvh, uvvh, uvm, uvvm, uvp, uvvp, uvs, uvvs, uvv, uvvv, dvb, fvt, mxu, m4u, pyv, uvu, uvvu, viv, f4v, fli, flv, m4v, mk3d, mks, mng, asf, asx, vob, wm , wmx, wvx, movie, smv, ice, bin, dms, lrf, mar, so, dist, distz, pkg, bpk, dump, elc, jpg, jpeg, avi, mp4, mov, mkv, wmv, 3gp, m2v, mpeg, webm.

Seetõttu ei edasta teenuse turvasüsteem muus formaadis faile.

Üleslaaditud failide suurusele on seatud ka piirangud. Näiteks ei saa üles laadida faili, mis on suurem kui 600 Mb ja pilti, mis on suurem kui 5 Mb. Nii et kui plaanite videot filmida ja hankele lisada, arvestage seda punkti ja pildistage lühikeste sektsioonidena.

Kustutamine

Väga sageli saame üles laadida valesid fotosid või dokumente. Selliste failide avaldamise tühistamiseks võite need lihtsalt kustutada. Selleks peate lihtsalt klõpsama failinime kõrval oleval ristil ja see kustutatakse.

Kustutamine

Failide kirjeldus

Samuti peate võib-olla lisama üleslaaditud failile kirjelduse või kommentaari, et töövõtjal oleks selle või selle dokumendi sisust lihtsam aru saada.

Selleks sisestage failinime alla tekstiväljale lihtsalt soovitud tekst ja tekst salvestatakse.

Failide kirjeldus

Soovitused

Oleme uurinud kahte viisi failide üleslaadimiseks, millel mõlemal on oma eelised ja puudused. Millist meetodit kasutada, sõltub teie ostust.

Oletame, et kui teil on väike ost ja peate lisama mitu väikest faili ja paar fotot, siis pole muidugi mõtet pilvemäluga vaeva näha.

Aga kui peate pakkumisele lisama suure dokumendipaki ja / või pika video, siis peaksite kaaluma võimalust lisada pilvemälu link. Nii teil kui ka töövõtjal on lihtsam.

Mõistagi ei saa keegi keelata teil mõlemat meetodit kasutada, nagu seda teevad mõne ettevõtte esindajad. Nad laadivad teenusesse üles põhilised olulised materjalid, mille töövõtja saab kiiresti alla laadida ja ostu olemusega kiiresti kurssi viia, ning kogu dokumentide, spetsifikatsioonide ja fotomaterjalide pakett on juba pilvemällu salvestatud.

Tore, et meie ajaveebiartiklid teid aitavad. Kõike paremat!

Kui teil on küsimusi, kirjutage meile aadressil support@lushof.com